Crédit Agricole Consumer Finance profiel
Crédit Agricole Consumer Finance vacatures

 

Crédit Agricole Consumer Finance profiel

De Crédit Agricole Consumer Finance Groep is marktleider in consumptieve financieringen. Met een uitstaande portefeuille van 3,5 miljard euro en een marktaandeel van 18% is Crédit Agricole Consumer Finance Groep niet alleen de grootste financieringsmaatschappij van Nederland, maar ook autoriteit en opinieleider op het gebied van consumptieve kredieten.

Crédit Agricole Consumer Finance Groep bereikt alle afzetmarkten. Dat doet Crédit Agricole Consumer Finance Groep met de vennootschappen InterBank, Ribank, NVF Voorschotbank en DNV. Deze merken hebben drie distributiekanalen tot hun beschikking: het intermediair, het directe kanaal en point-of-sale activiteiten. Ook vallen de serviceconcepten Antera Incasso, KredietDesk en MoneyCare onder het bedrijfsparaplu van Crédit Agricole Consumer Finance Groep. De financieringsmaatschappijen behorende bij Crédit Agricole Consumer Finance zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.

Structuur
Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. is onderdeel van de Franse multinational Crédit Agricole S.A.. Het moederbedrijf behoort tot de grootste banken ter wereld: gemeten in tier-1 kapitaal is zij koploper van Frankrijk, de derde van Europa en de negende van de wereld (The Banker 2009). Met 160 duizend werknemers in 70 landen bedient Crédit Agricole een omvangrijk bestand van maar liefst 58 miljoen klanten. Met deze wapenfeiten weet Crédit Agricole Consumer Finance ons verzekerd van een solide basis en een veelbelovende toekomst. In een dynamische en uitdagende werkomgeving werken wij met ruim 340 collega's aan voortdurende strategische vernieuwing.

Voor alle Crédit Agricole Consumer Finance vacatures volg onderstaande link
> Crédit Agricole Consumer Finance vacatures

 

Crédit Agricole
Consumer Finance
Amsterdam
ca-consumerfinance.nl

 
Blijf op de hoogte
Download the Job Broker Iphone app
 

Vacatures per CategorieVacatures per Regio

Vind banken en verzekeringen vacatures in jouw regio.

Vacatures per sector Vacatures meest gezocht Vacatures per plaats Financiële branche informatie
Vermogensbeheer vacatures Asset management vacatures Vacatures Amsterdam Alles over banken
Verzekeringen vacatures Account manager vacatures Vacatures Rotterdam Alles over verzekeraars
Pensioen vacatures Management vacatures Vacatures Den-haag
Incasso vacatures Risk vacatures Vacatures Utrecht
Bank vacatures