LeasePlan Bank profiel
LeasePlan Bank vacatures

LeasePlan Bank profiel

LeasePlan Corporation N.V. is een gevestigde Nederlandse financiële instelling, gespecialiseerd in wagenparkbeheer. Sinds 1963 is LeasePlan gegroeid tot een wereldspeler met een omvangrijk internationaal netwerk in 30 landen. Met in totaal 1,3 miljoen auto´s in beheer heeft LeasePlan een top 3 positie in vrijwel alle markten waar het bedrijf actief is. LeasePlan heeft een solide vermogenspositie en een lange historie van positieve resultaten.
Er werken wereldwijd meer dan 6.000 mensen voor LeasePlan. Hun expertise en toewijding worden gewaardeerd door klanten en bevestigen de uitstekende reputatie van LeasePlan. De geleverde diensten zijn hoofdzakelijk gericht op het gebruik en beheer van voertuigen. In dat opzicht onderkent LeasePlan ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo is de consultancy service GreenPlan een wereldwijde service die er op gericht is om de CO2-emissie van wagenparken te meten en te verbeteren.
LeasePlan Corporation N.V. heeft sinds 1993 een bankvergunning en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Met een leaseportefeuille van meer dan EUR 13 miljard is LeasePlan een kapitaalintensief bedrijf en daarmee een actieve speler op de (internationale) financiële markten.

Structuur
LeasePlan Nederland N.V., dochtermaatschappij van LeasePlan Corporation N.V. heeft ruim 125.000 voertuigen in haar portefeuille en is daarmee marktleider in Nederland. De onderneming biedt alle vormen van professioneel wagenparkbeheer voor elk type klant: van personen- tot bedrijfswagens voor het MKB tot multinationals. LeasePlan Nederland is aangesloten bij de VNA, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen.

LeasePlan Nederland is een onafhankelijke leasemaatschappij. De kwaliteit van de dienstverlening en de toewijding van de werknemers onderschrijven de belofte: It´s easier to leaseplan.

Voor alle LeasePlan Bank vacatures volg onderstaande link
> LeasePlan Bank

LeasePlan Bank
Almere
www.leaseplanbank.nl

 
Blijf op de hoogte
Download the Job Broker Iphone app
 

Vacatures per CategorieVacatures per Regio

Vind banken en verzekeringen vacatures in jouw regio.

Vacatures per sector Vacatures meest gezocht Vacatures per plaats Financiële branche informatie
Vermogensbeheer vacatures Asset management vacatures Vacatures Amsterdam Alles over banken
Verzekeringen vacatures Account manager vacatures Vacatures Rotterdam Alles over verzekeraars
Pensioen vacatures Management vacatures Vacatures Den-haag
Incasso vacatures Risk vacatures Vacatures Utrecht
Bank vacatures