NIBC Bank pofiel - NIBC Bank vacatatures

NIBC Bank profiel

NIBC is een toonaangevende Nederlandse bank, opgericht in 1945, en richt zich van oudsher voornamelijk op de zakelijke markt. NIBC is de bijzondere bank voor beslissende momenten. Zij geeft heldere antwoorden op de complexe financiële vraagstukken en ontwikkelt passende oplossingen voor haar cliënten die bijdragen aan hun verdere ontwikkeling. NIBC biedt een combinatie van advisering, financiering en co-investering aan in de Benelux en Duitsland. Daarnaast is NIBC gespecialiseerd in specifieke sectoren en werkt wereldwijd in de scheepvaart, olie- en gasdienstverlening, infrastructuur en duurzame energie en commercieel vastgoed. NIBC is gevestigd in Den Haag maar heeft tevens kantoren in Brussel, Frankfurt, Londen, Singapore en New York. NIBC Bank N.V. is ingeschreven in het Handelsregister K.v.K. Den Haag, onder nr. 27032036. BTW-identificatienummer: NL 0017.60.968.B01.

NIBC DIRECT
NIBC Direct is een Nederlandse internetspaarbank die uitstekende spaarproducten biedt. Transparantie en gebruikersgemak zijn daarbij altijd het uitgangspunt. NIBC Direct doet niet aan tijdelijke instaprentes, maar geeft u simpelweg gegarandeerd een goede rente. Altijd. Niet alleen als nieuwe klant, maar ook als u al bij NIBC Direct spaart. NIBC Direct is onderdeel van NIBC Bank N.V. (NIBC), een gevestigde Nederlandse bank. NIBC is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Uw spaargeld valt daarmee onder het depositogarantiestelsel. NIBC is een toonaangevende Nederlandse bank, opgericht in 1945, en richt zich van oudsher voornamelijk op de zakelijke markt. Lees meer over NIBC Bank.

Actief in
NIBC is een Nederlandse merchant bank die aan middelgrote ondernemingen in de Benelux en in Duitsland geïntegreerde oplossingen aanbiedt op basis van een combinatie van advisering, financiering en co-investering. Op het gebied van financieringen is de bank een speler van betekenis in een selectief aantal duidelijk omschreven categorieën. De expertise van NIBC Bank wordt ingezet om activafinanciering aan te bieden in sectoren zoals leveraged finance, oliedienstverlening, infrastructuur en vastgoed.

Medewerkers
Circa 660.

Structuur
Onderdeel van een internationale investeringsgroep geleid door J.C. Flowers & Co. LLC, New York.

Voor alle NIBC vacatures volg onderstaande link
> NIBC vacatures

NIBC
Den Haag
www.nibcdirect.nl

 
Blijf op de hoogte
Download the Job Broker Iphone app
 

Vacatures per CategorieVacatures per Regio

Vind banken en verzekeringen vacatures in jouw regio.

Vacatures per sector Vacatures meest gezocht Vacatures per plaats Financiële branche informatie
Vermogensbeheer vacatures Asset management vacatures Vacatures Amsterdam Alles over banken
Verzekeringen vacatures Account manager vacatures Vacatures Rotterdam Alles over verzekeraars
Pensioen vacatures Management vacatures Vacatures Den-haag
Incasso vacatures Risk vacatures Vacatures Utrecht
Bank vacatures