Referral Progamma
Help iemand uit jouw netwerk aan een baan en ontvang gratis de nieuwste Ipod Touch !! Wanneer jij vanuit jouw netwerk van vrienden, kennissen of (ex) collega´s iemand aanbrengt die past op een van onze vacatures en hij of zij vervolgt via onze bemiddeling zijn carrière bij onze opdrachtgever op de door jouw voorgesteld functie, dan belonen we jou graag met iPod Touch.

Hoe te handelen
1. Attendeer iemand uit jouw netwerk op een interessante vacature, bijvoorbeeld via de ‘send2friend’ button onder aan elke vacature.

2. Zodra ‘jouw kandidaat’, via de ‘reageren’ button op onze website, zijn/haar interesse in de functie kenbaar maakt, dient hij/zij slechts jouw persoonsgegevens in het daarvoor bedoelde referentieveld op te geven.

3. Op het moment dat ‘jouw kandidaat’ zijn carrière via onze bemiddeling voortzet op de via jouw geïntroduceerde vacature is de Ipod Touch voor jou.

Voorwaarden
Hij of zij mag nog niet in ons bestand voorkomen en mag ook zelf nog niet op een van onze vacatures gereageerd hebben. De aangebrachte kandidaat dient bij zijn nieuwe werkgever minimaal 2 maanden succesvol werkzaam te zijn. De referent dient bij ons ingeschreven te staan. Job Broker behoudt te allen tijde het recht om referent/kandidaat uit te sluiten van deelname. een ander incentive is uiteraard ook mogelijk.
 
Blijf op de hoogte
Download the Job Broker Iphone app
 

Vacatures per CategorieVacatures per Regio

Vind banken en verzekeringen vacatures in jouw regio.

Vacatures per sector Vacatures meest gezocht Vacatures per plaats Financiële branche informatie
Vermogensbeheer vacatures Asset management vacatures Vacatures Amsterdam Alles over banken
Verzekeringen vacatures Account manager vacatures Vacatures Rotterdam Alles over verzekeraars
Pensioen vacatures Management vacatures Vacatures Den-haag
Incasso vacatures Risk vacatures Vacatures Utrecht
Bank vacatures