Waarom Job Broker Banking & Insurance

1. Professionieel, Snel & flexibel
De Job Broker Banking & Insurance bemiddelt voor (interim) functies in heel Nederland vanuit één centraal kantoor in Amsterdam. Omdat we centraal opereren zijn we één team, hebben we één gezicht naar buiten met één professionele werkwijze. We maken gebruik en werken we met één centraal recruitmentinformatie systeem, waarin alle correspondentie, afspraken, actiee.d. direct bij de cliënt of bij de kandidaat geregistreerd wordt. Intern hebben we dagelijks "face to face" contact, kunnen we snel schakelen en hebben daarom onderling geen "afstemmingsproblemen".

2. Ervaren enthousiaste consultants, afkomstig uit de branche
Onze consultants komen uit het vakgebied waarvoor zij bemiddelen en hebben ruime relevante werkervaring. Zij weten dan ook wat er speelt en leeft, zijn bekend met de relevante vakdiploma's en kunnen capaciteiten onderscheiden. Onze consultants hebben passie voor het vak en doen er alles aan om een geslaagde match tot stand te laten komen. Zij zijn verantwoordelijke voor het gehele traject van acquisitie tot aan het vinden van de juiste kandidaat. Uw consultant heeft dan ook altijd de kandidaat zelf gesproken en draagt zorg voor professionele en (vooral) persoonlijke ondersteuning gedurende het gehele werving en selectie traject;

3. Uitsluitend gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten
Wij zullen nooit kandidaten voorstellen voordat wij de zekerheid hebben dat de functie past bij de ambities, mogelijkheden en wensen van de kandidaat. Wij vinden dat kandidaten goed na moeten denken voordat zij eennieuwe uitdaging accepteren. Wij helpen ze daarbij, maar blijven kritisch.

4. Gratis maximale exposure op alle grote vacaturesites
Job Broker Banking & Insurancezorgt voor maximale exposure van uw vacature(s).Wij plaatsen uw vacature, indien gewenst,standaard en gratis op de belangrijkste vacaturesites, De plaatsingstermijn van de vacatures ligt tussen de 4 en 8 weken. Dit is afhankelijk van de aanbieder.

5. Beloning op basis van prestaties
Wij gaan uit van eigen kracht, Het is voor ons dan ook gewoon te werken op basis van non-exclusiviteit en op basis van no cure no pay. Integendeel, we gaan de uitdaging graag aan. Uiteraard, indien gewenst, bieden wij diverse opties voor campagnes op maat. Variërend van advertenties in gedrukte media, banners, radiocommercials en vacatureplaatsingen binnen social communities.

6. Een direct bereik van tienduizenden kandidaten binnen de financiële sector
De afgelopen jaren heeft Job Broker Banking & Insurance een eigen kandidaten database opgebouwd met tienduizenden professionals uit de financiële branche. Vele van hen hebben we inmiddels persoonlijk gesproken. Ook hebben wij onbeperkt toegang tot alle grote cv-databases op internet. Optimaal zoeken in deze database is onze kracht. Pro-actief benaderen wij potentiële kandidaten op deze sites. Ongeveer de helft van de bemiddelde kandidaten vinden wij via file-, internet -en advertised-search.((eigen)cv-database(s) en via reacties op vacatureplaatsingen).De andere helft door actief netwerken op o.a. social communities (LinkedIn, Hyves), headhunting, (betaalde), tips, etc. Een andere steeds belangrijkere bron is via open inschrijvingen op onze eigen website, inmiddels gemiddeld 300 nieuwe kandidaten per maand. Grote kans dat wij uw toekomstige talentvolle medewerker dus al kennen.

7. Wij blijven kandidaten volgen ook na een geslaagde match
Job Broker Banking & Insurance blijft de door haar geplaatste kandidaten volgen. Niet alleen houden onze consultants contact om te kijken of de nieuwe baan bevalt, maar waar nodig adviseren wij of sturen bij.
 
Blijf op de hoogte
Download the Job Broker Iphone app
 

Vacatures per CategorieVacatures per Regio

Vind banken en verzekeringen vacatures in jouw regio.

Vacatures per sector Vacatures meest gezocht Vacatures per plaats Financiële branche informatie
Vermogensbeheer vacatures Asset management vacatures Vacatures Amsterdam Alles over banken
Verzekeringen vacatures Account manager vacatures Vacatures Rotterdam Alles over verzekeraars
Pensioen vacatures Management vacatures Vacatures Den-haag
Incasso vacatures Risk vacatures Vacatures Utrecht
Bank vacatures