Werkwijze Job Broker Banking & Insurance

Een speld in een hooiberg vind je niet gemakkelijk, maar als hij er is, zullen wij 'm traceren. Dat is onze overtuiging als het gaat om het verwerven van die ene professional. Wat ons betreft is een persoonlijke benadering, zowel naar de kandidaat als naar de opdrachtgever, in combinatie met vakkennis en duidelijke, eerlijke communicatie essentieel voor een succesvol werving & selectietraject. Dit mag u dan ook minimaal Job Broker Banking & Insurance verwachten.

1. De opdracht
Onze consultants zullen altijd starten met het verkrijgen van inzicht in uw organisatie en specifiek de afdeling waar de vacature vacant is. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk over uw organisatie te weten te komen en te achterhalen wat voor type medewerker het best bij u zou passen, niet alleen binnen de aangegeven functie, maar ook binnen de cultuur van uw organisatie.

2. Wervingsstrategie
Met onze specifieke markt- en doelgroepkennis zetten we per functie de beste wervingsmix voor u in. Internet speelt hierbij een belangrijke rol. Binnen twee uur na aanmelding van uw opdracht, staat uw vacature -kosteloos- (anoniem) op een combinatie van relevante vacaturesites met een bereik van honderdduizenden werkzoekenden per maand; ‘Advertised Search’. Dit scheelt u vele honderden euro’s voor werving. Job Broker Banking & Insurance beheert een eigen database met gegevens van gekwalificeerde kandidaten. Dagelijks weten nieuwe kandidaten ons te vinden. Via onze internetsite, advertenties, relaties, consultants en tevreden kandidaten melden zij zich bij ons aan; “File Search”. Door actief te netwerken op de social communities (linkedIn, Hyves, Facebook) en eventueel uw vacature aandacht te brengen bij collega-bureaus en andere relaties wordt er op korte termijn een breed draagvlak gecreëerd; ‘Network Search’. Via ons opgebouwde netwerk zijn we inmiddels ook goed in staat potentiële kandidaten rechtstreek en persoonlijk te benaderen ‘headhunting’. Tot slot kunnen ook wij via ‘Internet Search’ op diverse landelijke vacaturesites uit 750.000 cv’s kandidaten selecteren. Hierdoor beschikken we snel over de juiste kandidaten.

3. Selectieprocedure
Iedere kandidaat krijgt een uitgebreid diepte-interview waarbij uw harde en zachte criteria centraal staan. Een kandidaat maakt op verzoek een competentietest. In overleg met u volgt er optioneel een assessment. U kunt erop rekenen dat we referenties gedurende de procedure altijd natrekken.

4. Voorstelling
U ontvangt een overzichtelijk voorstelblad, zodat u snel de kwaliteit van de kandidaat kunt beoordelen. Afhankelijk van uw wens is onze consultant aanwezig bij het eerste gesprek met uw kandidaat, zodat we onze selectie voor u nog verder kunnen aanscherpen.

5. Aanstelling
Als de door ons geselecteerde kandidaat bij u aan de slag kan, ontvangt u een plaatsingsbevestiging. Hierin staan de volgende zaken op een rij: persoonsgegevens, startdatum, afspraken m.b.t. facturatie en contactmomenten. Vooraf weet u dus exact waar u aan toe bent. Intern leggen we deze afspraken ook goed vast voor onze backoffice.

6. Review
Bij Job Broker Banking & Insurance houdt Werving & Selectie niet op na de aanstelling van de kandidaat. Na twee maanden houden we in overleg met u een review met u en de kandidaat over de door ons geleverde en de door de kandidaat getoonde kwaliteit.

7. Garandeerde kwaliteit
U profiteert van onze ‘no cure no pay’-garantieregeling. U krijgt pas een honorarium in rekening gebracht als we overeenstemming hebben bereikt over de indiensttreding van de door Job Broker geworven en geselecteerde kandidaat.
 
Blijf op de hoogte
Download the Job Broker Iphone app
 

Vacatures per CategorieVacatures per Regio

Vind banken en verzekeringen vacatures in jouw regio.

Vacatures per sector Vacatures meest gezocht Vacatures per plaats Financiële branche informatie
Vermogensbeheer vacatures Asset management vacatures Vacatures Amsterdam Alles over banken
Verzekeringen vacatures Account manager vacatures Vacatures Rotterdam Alles over verzekeraars
Pensioen vacatures Management vacatures Vacatures Den-haag
Incasso vacatures Risk vacatures Vacatures Utrecht
Bank vacatures