ING Assurantiekantoren gaan verder onder de naam Zicht

Bron: amweb.nl 27-06-2011

ING Assurantiekantoren Nederland (IAN) gaat vanaf vandaag door het leven als ‘Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs’, kortweg Zicht. Elf handelsnamen gaan daarmee tot het verleden behoren; de twintig vestigingen zijn en blijven actief als adviseur en bemiddelaar in verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De bijna 300.000 klanten krijgen persoonlijk bericht over de naamswijziging en het nieuwe bedrijfslogo.

De vervallen handelsnamen zijn: Athena (regio Amsterdam), Cantos-Malherbe (Zuid/Oost-Brabant), Census (Noord-Nederland), Fondas (West-Brabant), Midstaete (regio Utrecht), MiXZ (regio Den Haag), Noordborgh (Noord-Holland), Ridderpoort (regio Rotterdam), Salix (Overijssel), Westra Hoekzema (regio Utrecht) en Zuidstaete (Limburg). De twintig Zicht-vestigingen zijn onderverdeeld in vier regio’s: Noord-West, Midden/Noord-Oost, Zuid-West en Zuid.

"We hebben de afgelopen jaren staffuncties gecentraliseerd en gewerkt aan de verdere integratie van de kantoren. Met de nieuwe naam en zo'n 650 werknemers hebben we nationale dekking en veel kennis, maar door de verdeling in vier regio's en de spreiding van de twintig kantoren blijven we ook regionaal maatwerk bieden", aldus directeur Heleen de Heer.

Het in omvang vijfde intermediairbedrijf van ons land is al tien jaar verlieslatend en realiseerde vorig jaar een omzet van circa € 63 mln. "Zicht is onderdeel van het Nationale-Nederlanden concern; hiermee heeft zij een betrouwbare en solvabele moedermaatschappij", zo meldt het bedrijf.

Gerelateerde artikelen: ING; Verzekeraars
Blijf op de hoogte
Download the Job Broker Iphone app
 

Vacatures per CategorieVacatures per Regio

Vind banken en verzekeringen vacatures in jouw regio.

Vacatures per sector Vacatures meest gezocht Vacatures per plaats Financiële branche informatie
Vermogensbeheer vacatures Asset management vacatures Vacatures Amsterdam Alles over banken
Verzekeringen vacatures Account manager vacatures Vacatures Rotterdam Alles over verzekeraars
Pensioen vacatures Management vacatures Vacatures Den-haag
Incasso vacatures Risk vacatures Vacatures Utrecht
Bank vacatures