Inspiratie voor je volgende vakantie

Bron: carp 28-06-2011

Stierenrennen in Pamplona, Burning Man, carnaval in Rio en de Oktoberfesten. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden uit het zojuist verschenen boek Sullivan's List - De 100 Meest Bizarre Tradities ter Wereld (winkelprijs € 14,95).

  

Meer dan 350 avonturiers van alle continenten hebben hun foto’s, inside tips en ervaringen via reisblogs en websites als Flickr gedeeld met Sullivan’s List. Hierdoor bevat dit boek waanzinnig beeldmateriaal en unieke inside info over hoe je de evenementen op de beste manier kan beleven.

Sullivan’s List is geïnspireerd op het leven van de Amerikaanse ‘park ranger’ Roy C. Sullivan (1912 – 1983) die in totaal zeven keer getroffen werd door de bliksem. Iedere keer overleefde hij het en iedere keer nam hij zich voor een lijst te maken met alles wat hij nog wilde zien en meemaken. Deze lijst heeft hij echter nooit gemaakt. Bijna twintig jaar na zijn dood verschijnt Sullivan’s List voor een ieder die de bliksem niet wil afwachten, maar nú de wereld wil ontdekken.

Sullivan's List is ook verkrijgbaar als iPad-applicatie en de website SullivansList.com. Hierop kan iedereen zijn eigen Sullivan’s List samenstellen, achtergrondinformatie lezen, tips geven en vragen stellen.

Wat heb jij allemaal gedaan? En wat wil je nog allemaal zien? Maak nu je eigen Done That en Wanna Do Lijst op SullivansList.com en maak kans op 1 van de 5 boeken!

http://www.sullivanslist.com/

Blijf op de hoogte
Download the Job Broker Iphone app
 

Vacatures per CategorieVacatures per Regio

Vind banken en verzekeringen vacatures in jouw regio.

Vacatures per sector Vacatures meest gezocht Vacatures per plaats Financiële branche informatie
Vermogensbeheer vacatures Asset management vacatures Vacatures Amsterdam Alles over banken
Verzekeringen vacatures Account manager vacatures Vacatures Rotterdam Alles over verzekeraars
Pensioen vacatures Management vacatures Vacatures Den-haag
Incasso vacatures Risk vacatures Vacatures Utrecht
Bank vacatures