Even voorstellen: nieuwe collega Roel de Heus

Bron: Roel de Heus 22-03-2012

Job Broker Banking & Insurance is een Werving & Selectie en Detachering bureau voor de financiële branche. Wij bemiddelen derhalve uitsluitend vacatures en interim opdrachten op het gebied van banken, verzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer.

We leverden al kandidaten aan 'grote namen' als: Rabobank, ING, Fortis, ABN Amro, Mn Services, Delta Lloyd en SNS Reaal. Echter leveren wij tevens aan de vaak net zo leuke en uitdagende kleinere spelers in de markt.

Mijn naam is Roel de Heus, en sinds kort ben ik aangesloten bij Job Broker Banking & Insurance . Tot op heden was ik als HR-adviseur werkzaam binnen verschillende bedrijven en organisaties.

In mijn loopbaan als HR-adviseur heeft Werving & Selectie altijd mijn warmste aandacht gehad. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste match tussen een bedrijf en medewerker de enige doorslaggevende succesfactor voor een organisatie is. En om deze medewerker te vinden gaat Job Broker Banking & Insurance verder dan alleen te kijken of iemand de juiste papieren en ervaring heeft voor deze vacature. Dat is ook de vraag achter de vraag stellen, en de pijnpunten benoemen. De mooiste match die ik mij kan voorstellen is om kandidaten te leveren waarmee de organisatie ook na deze vacature mee verder kan.

Job Broker Banking & Insurancegeeft mij de mogelijkheid mijn passie voor Werving en Selectie te combineren met mijn andere beroepsmatige passie, het Nieuwe Werken. De wereld van morgen, of die van over 5, 10 jaar, zal er anders uitzien dan de wereld van vandaag. Dus ook de werkplek en de werkinrichting. Soms levert dat kansen op, soms bedreigingen. Dat vertalen wij bij Job Broker al door in: “Het Nieuwe Werven”. En dit alles in de volle overtuiging dat wij hiermee een grote toegevoegde waarde hebben voor onze klanten.

In mijn persoonlijke leven verdeel ik mijn tijd tussen mijn vriendin en zoontje, en mijn oude boerderij die nog enige verdere renovatie vraagt. Mijn grote steun en toeverlaat bij werk en privé is mijn 14 jaar oude kater, die op alle vragen een wijs doch eigenzinnig antwoord heeft.

Bel, Skype, E-mail of schrijf mij gerust om meer over Job Broker Banking & Insurance en mij, of over onze manier van werken en wat wij voor u kunnen betekenen, te weten te komen.

 

Job Broker Banking & Insurance
Thomas R. Malthusstraat 3
1066 JR Amsterdam

Telefoon: 030-3200295

Mobiel: 06-30103051

e-mail: Roel.deheus@Job Broker Banking & Insurance .nl

website: www.Job Broker Banking & Insurance .nl


 

Gerelateerde artikelen: Carriere
Blijf op de hoogte
Download the Job Broker Iphone app
 

Vacatures per CategorieVacatures per Regio

Vind banken en verzekeringen vacatures in jouw regio.

Vacatures per sector Vacatures meest gezocht Vacatures per plaats Financiële branche informatie
Vermogensbeheer vacatures Asset management vacatures Vacatures Amsterdam Alles over banken
Verzekeringen vacatures Account manager vacatures Vacatures Rotterdam Alles over verzekeraars
Pensioen vacatures Management vacatures Vacatures Den-haag
Incasso vacatures Risk vacatures Vacatures Utrecht
Bank vacatures